دفتر امارات : دبی، اتوبان شیخ زاید، نرسیده به ایستگاه برج خلیفه، برج spin، طبقه 14 - شماره تماس امارات : 00971547961516

دفتر امارات : دبی، اتوبان شیخ زاید، نرسیده به ایستگاه برج خلیفه، برج spin، طبقه 14 - شماره تماس امارات : 00971547961516

اجرای رای داوری بین المللی امارات دبی(difc)

اجرای رای خارجی

اجرای رای خارجی

اینجانب با آشنایی و اطلاع از مقررات حقوقی بین المللی و انجام امور وکالت در زمینه داوری بین المللی (DIFC.ICC) و اجرای آرا خارجی در دادگاه های داخلی و خارجی از جمله ( آلمان، فرانسه، ترکیه، امارات متحده عربی و عمان…)  آماده ارائه خدمات حقوقی می باشم.

اجرای رای داوری بین المللی در امارات ( امارات)

کشور امارات متحده عربی (‘امارات متحده عربی’) کنوانسیون نیویورک را در ماه ژوئیه تصویب کرد 2006، بدین منظور

دو راه برای اجرای رای داوری خارجی در امارات وجود دارد. راه حل اول برای اجرای رای داوری خارجی در امارات از طریق دادگاه مدنی مرکز مالی بین المللی دبی ( DIFC) و از آنجا که دادگاه های DIFC معمولاً طرفدار داوری هستند و انتظار می رود توافقنامه داوری معتبر را اجرا کنند. و مورد دیگر استفاده از سیستم عادی دادگاه امارات است.

مزایای استفاده از سیستم دادگاه DIFC عمدتا از استقلال مدنی آن از سایر کشورها ناشی می شود. دادگاه های DIFC قوانین خاص خود را از نظر ماهوی و رویه ای اعمال می کنند, که مبتنی بر الگوی عرفی زبان انگلیسی و, به طور خاص, اجرای رای داوری خارجی توسط قانون داوری مناسب آن براساس قانون الگوی UNCITRAL اداره می شود. طبق این قانون, ممکن است طرفین بخواهند رای داوری خارجی خود را توسط دادگاههای DIFC به رسمیت بشناسند حتی اگر داوری و طرفین هیچ ارتباطی با DIFC نداشته باشند. ثانیا, یک بار تشخیص داده شد, رای داوری به عنوان یک حکم دادگاه DIFC رفتار خواهد شد و سپس باید در دادگاههای محلی دبی و امارات متحده عربی گسترده تر اجرا شود..

اما راه حل دوم برای اجرای رای داوری بین المللی ( خارجی) که مطلوبیت کمتر هم دارد راه استفاده از سیستم دادگاه مشترک است (غیر از موارد موجود در DIFC). از آنجا که این قضات بیشتر با قوانین محلی امارت آشنا هستند, مطابق مواد 203-288 آیین دادرسی مدنی امارات, سه پیامد منفی اصلی ظاهر می شود.

اولا, طیف زیادی از مبانی ممکن زمینه به چالش کشیدن رای داوری خارجی ( بین المللی) فراهم کند. مثلا, عدم به کارگیری قوانین سختگیر محلی امارات جهت احراز توافق نامه های داوری, عدم ثبت نام داوران در هر صفحه از رای داوری بین المللی, ادعایی مبنی بر عدم اطمینان از شهادت، ادله سوگند. ثانیا, یک طرف رای داوری حق تجدید نظر و اعتراض به رای داوری دارد دارد, سپس به دادگاه تجدید نظر, و سرانجام به دیوان عالی ارجاع میگردد, همه این به معنی یک روش طولانی جهت اجرای رای داوری بین المللی از طریق دادگاه امارت است. در آخر آنکه هنوز دادگاه های امارات به صورت یکدست و منظم، رای داوری بین المللی را اجرا نمی نمایند و بعضی از شعب در بسیاری از موارد از اجرای رای داوری بین المللی امتناع می نمایند.

 

داوری بین المللی، مرکز داوری DIFC دبی، وکیل پرونده داوری دبی DIFC، وکیل پرونده داوری در دبی، وکیل بین المللی در دبی، مرکز داوری بین المللی دبی DIFC

درباره خلیل آسایش

اینجانب خلیل آسایش وکیل اجرای احکام خارجی و عضو کانون وکلای تهران با آشنایی از مقررات حقوق تجارت بین الملل و سالها سابقه انجام امور وکالت در موضوعات حقوقی مختلف در کشور امارات متحده عربی، اتاق داوری بین المللی پاریس و برلین (ICC) و همچنین وکالت در اجرای آرا قضایی در دادگاه های داخلی و خارجی  آماده ارائه خدمات حقوقی می باشم.

تماس با خلیل آسایش