
وکیل ایرانی اجرای رای حکم دادگاه ایران در ترکیه
خلیل آسایش وکیل پایه یک دادگستری
اینجانب با آشنایی و اطلاع از مقررات حقوقی بین المللی و همچنین سابقه وکالت در زمینه های اجرای آرا خارجی در دادگاه های داخلی و خارجی و انجام امور وکالتی در موضوعات داوری بین المللی کشورهای مختلف اروپایی و خاورمیانه ( آلمان، فرانسه، ترکیه، امارات متحده عربی و عمان ترکیه…) آماده ارائه خدمات حقوقی به شما می باشم.
“هرگونه کپی برداری پیگرد قانونی دارد”
اجرای حکم و رای دادگاه ایرانی در ترکیه
آیا کشور شما برای به رسمیت شناختن متقابل و اجرای احکام خارجی طرف معاهدات دو یا چند جانبه است؟ رویکرد کشور برای ورود به این معاهدات چگونه است ، و در صورت وجود ، اصلاحات یا مواردی که کشور شما در چنین معاهداتی انجام داده است؟
به جز معاهدات چند جانبه در مورد قانون خانواده ، ترکیه برای به رسمیت شناختن متقابل و اجرای احکام خارجی امضا کننده معاهدات چندجانبه نیست. با این حال ، ترکیه طرف کنوانسیون هایی مانند کنوانسیون قرارداد حمل و نقل بین المللی کالا از راه جاده 1956 و کنوانسیون مربوط به حمل و نقل بین المللی از طریق راه آهن 1985 است که شامل مقرراتی برای به رسمیت شناختن و اجرای احکام خارجی است ، اما فقط برای اختلافات در رابطه با کاربرد کنوانسیون های فوق الذکر.
ترکیه همچنین با آلبانی ، الجزایر ، اتریش ، آذربایجان ، بوسنی و هرزگوین ، بلغارستان ، چین ، کرواسی ، گرجستان ، ایران ، عراق ، ایتالیا ، قزاقستان ، قرقیزستان ، لیتوانی ، مقدونیه ، مولداوی ، مغولستان ، عمان ، لهستان ، معاهدات دو جانبه منعقد کرده است. جمهوری قبرس شمالی ترکیه ، رومانی ، اسلواکی ، سوریه ، تاجیکستان ، تونس ، ترکمنستان ، اوکراین و ایران برای شناسایی متقابل و اجرای احکام خارجی و کمک قضایی در زمینه امور تجاری و مدنی در ترکیه.
علاوه بر این ، دادگاه های ترکیه احكام بسیاری از كشورها مانند آلمان ، انگلستان و آمریكا را بر اساس متقابل متقابل بین این كشورها و تركیه ، تشخیص و اجرا می كنند. ارزیابی متقابل دو واقعیت برای ایالات متحده به صورت دولت به ایالت انجام می شود.
آیا در قانون اجرای احکام خارجی ترکیه، در حوزه های قضایی مختلف در داخل کشور ترکیه یکنواختی وجود دارد؟بله در قانون اجرای احکام خارجی در ترکیه یکنواختی وجود داردف و حکم دادگاه ایران در سرتاسر ترکیه اجرا می شود البته برا رعایت شرایط خاص حقوقی و قضایی.
منابع قانون در مورد اجرای احکام خارجی در ترکیه چیست؟
قانون حقوق بین الملل خصوصی و قانون آیین دادرسی بین المللی شماره 5718 مورخ 27 نوامبر 2007 قانون اساسی است که به رسمیت شناختن و اجرای احکام خارجی در ترکیه تنظیم می شود.
به موجب ماده 90 قانون اساسی ترکیه ، موافقت نامه های بین المللی که به طور صحیح لازم الاجرا شده اند ، دارای قانون هستند. بنابراین ، توافق نامه های بین المللی مربوطه نیز منبعی از قانون در مورد اجرای احکام خارجی را تشکیل می دهند.
سابقه دیوان عالی کشور نیز مهم است. با این حال ، اصولاً ، سوابق دیوان عالی کشور جدا از تصمیمات در مورد وحدت احکام متعارض ، در قوانین ترکیه لازم الاتباع نیست.
شرایط کنوانسیون لاهه
تا چه حدی که کشور مجری امضا كنوانسیون لاهه در مورد شناخت و اجرای احكام خارجی در امور مدنی و بازرگانی است ، آیا دادگاه ترکیه قبل از به رسمیت شناختن رأی خارجی احتیاج به رعایت دقیق مقررات آن دارد؟
ترکیه امضا کننده كنوانسیون لاهه در مورد شناخت و اجرای احكام خارجی در امور مدنی و تجاری 1971 نیست.
تلاش های فراوان اخذ حکم خارجی، ایفا نماید.
اجرای رای دادگاه ایران در ترکیه، اجرای حکم خارجی در ایران، وکیل اجرای حکم ایرانی در استانبول، وکیل اجرای رای دادگاه اروپایی، اجرای رای خارجی، اجرای حکم دادگاه ترکیه در دادگاه ایران، وکیل با تخصص اجرای حکم و رای ایران در ترکیه ، خلیل آسایش، اجرای حکم دادگاه امارات، اجرای حکم دادگاه عمان، اجرای حکم دادگاه ایتالیا، اجرای حکم دادگاه انگلیس، اجرای حکم دادگاه فرانسه.