اینجانب با آشنایی و اطلاع از مقررات حقوقی بین المللی و انجام امور وکالت در زمینه داوری بین المللی (DIFC.ICC) و اجرای آرا خارجی در دادگاه های داخلی و خارجی از جمله ( آلمان، فرانسه، ترکیه، امارات متحده عربی و عمان…) آماده ارائه خدمات حقوقی می باشم.
مرکز داوری DIFC، محل (های) استماع و قوانین قابل اجرا
در سال ۲۰۰۸ «مرکز مالی بینالمللی دوبی» با مشارکت «دادگاه داوری بین المللی لندن مرکز داوری را تأسیس کرد که «DIFC-LCIA Arbitration Center» نامیده میشود و در اصل، حاصل یک سرمایهگذاری مشترک میان «مؤسسه داوری مرکز مالی بینالمللی دوبی»و دادگاه داوری بینالمللی لندن است.
هدف اصلی این مرکز، ترویج و ارائه خدمات مربوط به داوری و میانجیگری به تجار است؛ به نحوی که امکان ارائه این خدمات در حوزهها و موضوعات متنوع و در قالب زبانهای مختلف و قوانین و مقررات گوناگونی که بر اختلاف حاکم است، فراهمگردد. در این زمینه، شهر دوبی بهعنوان مرکز اصلی حلوفصل اختلافات تجاری نقش محوری دارد. این مرجع، هم در سطح منطقهای و در ارتباط با تجاری که در حوزه خلیج فارس فعالیت میکنند و هم در سطح جهانی برای تجاری که در جستوجوی یک مرکز داوری و میانجیگیری هستند که در یک حوزه قضایی بیطرف قرار دارد و برای حل و فصل اختلافات داوری در سطح بینالمللی هم توانمند باشد،
در متن ذیل مطابق قانون داوری بین المللی DIFC امارات محل داوری تشریخ میگردد
16.1 طرفین می توانند در هر زمان قبل از تشکیل دیوان داوری و یا پس از تشکیل آن، با رضایت کتبی قبلی دیوان داوری، کتباً محل (یا محل قانونی) داوری خود را کتباً توافق کنند.
16.2 در صورت عدم موافقت با چنین موافقت نامه ای، محل داوری مرکز مالی بین المللی DIFC، دبی (دبی ، امارات متحده عربی) خواهد بود.
16.3 اگر قرار است جلسه ای شخصاً برگزار شود، دیوان داوری می تواند این جلسه را در هر مکان جغرافیایی مناسب با مشورت طرفین برگزار کند. اگر قرار است دیوان داوری شخصی را ملاقات کند، می تواند این کار را در هر مکان جغرافیایی به طور دلخواه خود انجام دهد. اگر این مکان (ها) باید در جایی غیر از محل داوری باشد، یا اگر هر گونه جلسه یا بحث دیگری غیر از حضوری (به طور کلی یا جزئی) صورت گیرد ، با این وجود داوری برای همه اهداف به عنوان داوری انجام می شود. محل داوری و هرگونه دستور یا حکمی که در آن محل صادر شده است.
16.4 با رعایت ماده 16.5 ، قانون قابل اجرا در مورد موافقتنامه داوری ، قانونی است که در محل داوری اعمال می شود ، مگر اینکه و در حدی که طرفین به طور کتبی در مورد اعمال سایر قوانین یا قواعد قانونی توافق کرده باشند. و چنین توافقی توسط قانون قابل اجرا در مقر داوری ممنوع نیست.
16.5 صرف نظر از ماده 16.4 ، قوانین DIFC-LCIA مطابق قوانین انگلستان و ولز تفسیر می شود.
داوری بین المللی، مرکز داوری DIFC دبی، وکیل پرونده داوری دبی DIFC، وکیل پرونده داوری در دبی، وکیل بین المللی در دبی، مرکز داوری بین المللی دبی DIFC،خلیل آسایش وکیل، مرکز داوری بین المللی امارت (دبی) difc
بیشتر بخوانید: اجرای حکم دادگاه لبنان در ایران