مرکز داوری بین المللی icc فرانسه/ پاریس
اینجانب خلیل آسایش با آشنایی و اطلاع از مقررات حقوقی بین المللی و سالها تجربه انجام امور وکالت در زمینه داوری بین المللی (DIFC.ICC) در مرکز داوری بین المللی فرانسه ( پاریس ) و اتاق بازرگانی بین المللی برلین ( ICC ) و همچنین و اجرای آرا خارجی در دادگاه های داخلی و خارجی از جمله ( آلمان، فرانسه، ترکیه، امارات متحده عربی و عمان…) آماده ارائه خدمات حقوقی می باشم.
وکیل مرکز داوری بین المللی ICC فرانسه/ پاریس
لازم به توضیح است که داوری ICC به حل و فصل اختلافات طبق قوانین داوری اتاق بازرگانی بین المللی اشاره دارد (این “قوانین داوری ICC“).
اتاق بازرگانی بین المللی (“ICC“), که بر داوری ICC نظارت می کند, بزرگترین و متنوع ترین سازمان تجارت در جهان است, با صدها هزار شرکت عضو از سراسر کشور 100 کشورها.[1] ICC سه فعالیت اصلی دارد, که شامل تنظیم قاعده است, حل اختلاف و حمایت از سیاست. امروز, ICC یکی از پرکاربردترین موسسات بین المللی برای حل و فصل اختلافات تجاری بین المللی است.
خدمات حل اختلاف ICC به اشکال مختلف وجود دارد, از جمله روش های داوری میانجیگری و پیش از داوری, اما محبوب ترین شکل داوری ICC است. برای حل و فصل اختلافات تحت مقررات داوری اتاق بازرگانی بین المللی (این “قوانین داوری ICC“), طرفین صرفاً باید بند داوری استاندارد ICC را در بند حل اختلاف قرارداد خود وارد کنند:
All disputes arising out of or in connection with the present contract shall be finally settled under the Rules of Arbitration of the International Chamber of Commerce by one or more arbitrators appointed in accordance with the said Rules.
این بند داوری ساده اساساً توسط کلیه دادگاههای ملی مورد احترام خواهد بود, اطمینان از حل و فصل اختلافات تجاری به جای رسیدگی به دعاوی داخلی از طریق داوری ICC. این امر خصوصاً برای قراردادهای بین المللی بسیار مفید است, به عنوان آرا arbit داوری, برخلاف احکام دادگاه داخلی, تحت اجرا می شود کنوانسیون شناخت و اجرای آرای داوری خارجی که در 166 کشورها از تاریخ فعلی بدون اینکه پرونده در مورد واقعیت ها یا قانون تکرار شود.
وکیل مرکز داوری بین المللی ICC فرانسه/ پاریس
مرکز داوری بین المللی icc فرانسه/ پاریس
تاریخچه داوری ICC
ICC خود در پاریس تاسیس شد 1919 توسط تعدادی از کارآفرینان که تصمیم گرفتند “سازمانی ایجاد کنید که نمایانگر تجارت در همه جا باشد”.[2] سال گذشته, ICC جشن گرفت 100 سالها از زمان تأسیس آن می گذرد. اولین رئیس ICC سیاستمدار فرانسوی بود, آقای. اتین کلمنتل. که در 1923, چهار سال بعد, دادگاه بین المللی داوری اتاق بازرگانی بین المللی (“دادگاه ICC“) تشکیل شد.
The ICC International Court of Arbitration
دادگاه بین المللی ICC داوری یک دادگاه نیست. این موسسه داوری پیشرو در جهان است, که خدمات برای بیش از ارائه کرده است 25,000 پرونده های داوری از زمان تأسیس در 1923. غالباً برای دادگاه ملی اشتباه گرفته می شود, به دلیل نام آن, دادگاه داوری بین المللی ICC نظارت قضایی بر روند داوری اعمال می کند, اما خود قدرت آن را ندارد که خود احکام قابل اجرا را صادر کند. طبق اساسنامه آن, به ضمیمه I به قوانین داوری ICC پیوست شده است, نقش اصلی دادگاه ICC ارائه نظارت بر مراحل داوری مطابق با قوانین داوری ICC است, از جمله بررسی و تأیید آرا داوری.
دادگاه ICC قوانین داخلی خود را دنبال می کند, که به عنوان پیوست II به قوانین داوری ICC پیوست می شوند. دادگاه ICC از یک رئیس تشکیل شده است, معاونین و اعضا.[4] بنا به پیشنهاد کمیته ها و گروه های ملی ، اعضا برای دوره های سه ساله توسط شورای جهانی ICC منصوب می شوند. The World Council is the ICC’s supreme governing body consisting of representatives of National Committees. برای مدت فعلی (2018-2021), دادگاه ICC دارد 176 اعضا از 104 کشورها و سرزمینها, با برابری جنسیتی برابر از 88 زنان و 88 مردان. رئیس فعلی دادگاه ICC آقای است. الکسیس موره, شرایطش به پایان می رسد 30 ژوئن 2021 و چه کسی اعلام کرد که به دنبال تجدید آن نیست.[7] لیست کاملی از اعضای دادگاه ICC در سایت موجود است وب سایت ICC.
زبانهای رسمی کار دادگاه ICC انگلیسی و فرانسه است, با این حال, دادگاه ICC پرونده ها را به هر زبانی اداره می کند و ممکن است به تمام زبانهای اصلی جهان ارتباط برقرار کند, از جمله عربی, چینی ها, آلمانی, ایتالیایی, پرتغالی, روسی و اسپانیایی.
دبیرخانه ICC
دادگاه ICC توسط دبیرخانه دادگاه ICC پشتیبانی می شود, متشکل از بیش از 80 وکلا و پرسنل. نقش دقیق دبیرخانه ICC در پیوست II قوانین ICC آورده شده است (آیین نامه داخلی دادگاه بین المللی داوری). دبیرخانه ICC در حال حاضر دارد 11 تیم های سازمان یافته توسط مناطق جهان, which are managed by the Secretary General, معاون دبیرکل و مشاور مشاور. کاربران داوری ICC ممکن است با اعضای دبیرخانه ICC تماس بگیرند, به عنوان مثال برای درخواست به روزرسانی در مورد مدیریت مراحل داوری. اطلاعات تماس هر تیم مدیریتی, که تحت نظارت یک مشاور و یک معاون مشاور است, هستند موجود در وب سایت ICC.
The ICC Secretariat’s headquarters are in Paris where seven of eleven teams are based. علاوه بر این, ICC همچنین در نیویورک دفاتر دارد, هنگ کنگ, سنگاپور, ابوظبی و سائوپائولو برای اجرای داوری.
علاوه بر دادگاه بین المللی داوری, مرکز بین المللی ADR میانجیگری و سایر اشکال خدمات جایگزین حل اختلاف را فراهم می کند (“ADR“).
One does not need to be a member of the ICC in order to use ICC dispute resolution services. طرفین ممکن است از بندهای استاندارد ICC استفاده کنند, که به چندین زبان موجود است, و ممکن است آنها را به هرگونه قرارداد تجاری یا ساختمانی اضافه کند (دیدن بند استاندارد داوری ICC).
تدوین قوانین داوری ICC
از زمان ایجاد ICC , سیزده نسخه از قوانین داوری ICC وجود داشته است (از جمله تجدیدنظرها و اصلاحات آنها) (دیدن قوانین داوری ICC). در حالی که ارتباط نسخه های قبلی آیین نامه داوری ICC تا حد زیادی آکادمیک است, از قوانین خاصی در عمل استفاده می شود:[11]
قوانین داوری ICC سنگ بنای دادرسی ICC است, حاوی مقررات اساسی مربوط به هر مرحله از داوری, از درخواست داوری تا جایزه نهایی. آنها همچنین حاوی مقررات مربوط به قانون اساسی دیوان داوری هستند, انجام مراحل داوری و هزینه های داوری. قوانین داوری که در حال حاضر در حال اجرا هستند عبارتند از: 2017 قوانین ICC, که وارد عمل شد 1 مارس 2017. قوانین داوری ICC به چندین فصل مختلف تقسیم شده است, به شرح زیر است:
وکیل مرکز داوری بین المللی ICC فرانسه/ پاریس
- مفاد مقدماتی (مقالات 1 به 3)
- شروع داوری (مقالات 4 به 6)
- احزاب چندگانه, قراردادهای مختلف و تلفیق (مقالات 7 به 10)
- دادگاه داوری (مقاله 11 به 15)
- اقدامات داوری (مقاله 16 به 30)
- جوایز (مقالات 31 به 33)
- هزینه ها (مقاله 37-38)
- متفرقه (مقالات 39 به 42)
- پیوست اول – اساسنامه دادگاه بین المللی داوری (مقالات 1 به 7)
- ضمیمه II – آیین نامه داخلی دادگاه بین المللی داوری (مقالات 1 به 6)
- پیوست III – هزینه ها و هزینه های داوری
- پیوست چهارم – تکنیک های مدیریت پرونده
- پیوست V – قوانین داوری اضطراری (مقالات 1 به 8)
- پیوست ششم – قوانین رویه سریع (مقالات 1 به 5)
بر 8 اکتبر 2020, ICC نسخه پیش نویس جدیدترین به روزرسانی قوانین داوری ICC را منتشر کرد, که انتظار می رود از تاریخ لازم الاجرا شود 1 ژانویه 2021. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد اصلاحات اساسی پیشنهادی در بازبینی شده 2021 قوانین ICC, لطفا ببینید اصلاح شده 2021 قوانین داوری ICC: تغییرات کلیدی.
شروع داوری ICC
برای شروع یک داوری ICC, یک طرف باید هزینه تشکیل پرونده USD را پرداخت کند 5,000 و درخواست داوری را به ICC ارائه دهید (یا در دفتر مرکزی آن در پاریس یا دفاتر آن در هنگ کنگ, نیویورک, سائو پائولو, سنگاپور یا ابوظبی). جزئیات پرداخت برای هزینه پرونده در اینجا موجود است.
درخواست داوری باید, طبق ماده 4(3) قوانین داوری ICC, حاوی:
آ) نام کامل است, شرح, آدرس و سایر اطلاعات تماس هر یک از طرفین;
ب) نام کامل است, آدرس و سایر اطلاعات تماس با هر شخص(s) نماینده مدعی در داوری;
ج) شرح ماهیت و شرایط اختلاف دعوا و مبنایی که ادعاها مطرح می شود;
د) بیانیه امداد به دنبال, همراه با مقادیر هر گونه ادعای کمی و, تا حد ممکن, تخمینی از ارزش پولی مطالبات دیگر;
ه) هرگونه توافقنامه مربوطه و, به خصوص, توافقنامه داوری(s);
f) جایی که مطالبات تحت بیش از یک قرارداد داوری مطرح می شود, نشانه ای از توافقنامه داوری که طبق آن هر ادعا مطرح می شود;
گرم) کلیه اطلاعات مربوطه و هرگونه مشاهدات یا پیشنهادی در مورد تعداد داوران و انتخاب آنها مطابق با مفاد مقالات 12 و 13, و هر نامزد داوری مورد نیاز در این مورد; و
ساعت) کلیه اطلاعات مربوطه و هرگونه مشاهدات یا پیشنهادی در مورد محل داوری, آئین نامه قابل اجرا و زبان داوری.
پس از دریافت درخواست داوری, دبیرخانه ICC پاسخ دهنده یا پاسخ دهندگان را مطلع خواهد كرد, که دارند 30 روز پس از دریافت درخواست داوری از دبیرخانه ICC برای ارسال پاسخ, حاوی اطلاعات مشابه درخواست داوری.
سپس دبیرخانه ICC با تشكیل دیوان داوری به طرفین كمك خواهد كرد, که سپس یک کنفرانس مدیریت پرونده برگزار می کند ، جایی که یک جدول زمانی رویه ای مورد بحث قرار می گیرد که مراحل رویه باقی مانده از داوری ICC را تعیین می کند.
داوری استاندارد ICC شامل دو دور ارسالی کتبی خواهد بود, به دنبال آن جلسه استماع شفاهی برگزار می شود, پس از آن جایزه نهایی اهدا می شود, اما طرفین ممکن است با روال دیگری موافقت کنند.
که در 2019, مدت زمان متوسط در هر داوری ICC بود 22 ماه ها (این, البته, به این معنی که نیمی از داوری های ICC مدت زمان کمتر از بود 22 ماه ها). کاربرد مفاد آیین دادرسی سریع ICC, معرفی شده در 2017, به طور معمول مدت زمان اختلافات کوچکتر را کاهش می دهد.
انتخاب دادگاه های داوری تحت قوانین داوری ICC
اختلافات طبق قوانین داوری ICC یا توسط یک داور منفرد یا توسط سه داور تعیین می شود (2017 قوانین ICC, مقاله 12 (1)). هر داور باید “بی طرفانه و مستقل از طرف های درگیر در داوری باشید و بمانید“, یا ممکن است او به چالش کشیده شود و به طور بالقوه برکنار شود.
طرفین متقاضی معرفی داور می توانند منابعی برای جستجوی داوران بالقوه بصورت آنلاین پیدا کنید, یا از دادگاه ICC بخواهید که این کار را به جای خود انجام دهد.
اگر طرفین در مورد تعداد داوران توافق نکرده باشند, دادگاه ICC یک داور منصوب خواهد کرد, مگر اینکه در دادگاه ICC به نظر برسد که این اختلاف حکم انتصاب سه داور را دارد (2017 قوانین ICC, مقاله 12 (2)). در این مورد, مدعی در داخل داوری را معرفی می کند 15 روز از دریافت اخطار رای دادگاه ICC. پاسخ دهنده باید داوری را در مدت زمانی تعیین کند 15 روز دریافت اطلاع از نامزدی انجام شده توسط مدعی. در صورت عدم موفقیت یک طرف در تعیین داور, انتصاب توسط دادگاه ICC انجام خواهد شد, همانطور که تحت ماده ارائه شده است 12 (2) از 2017 ICC Rules.
در صورت توافق طرفین با تعیین یک داور منفرد, آنها می توانند به طور مشترک تنها داور را برای تأیید معرفی کنند. درصورتی که طرفین نتوانند یک داور منفرد را در داخل معرفی کنند 30 روز از تاریخی که درخواست داوری مدعی توسط طرف دیگر دریافت شده است, تنها داور توسط دادگاه ICC منصوب می شود (2017 قوانین ICC, مقاله 12 (3)).
هزینه داوری ICC
پس از پرداخت USD 5,000 هزینه تشکیل پرونده, ICC از طرفین درخواست خواهد كرد كه پیش پرداخت هزینه ها را پرداخت کنید. پیش پرداخت هزینه های پرداختی به مبلغ مورد اختلاف بستگی دارد, و شاید محاسبه آنلاین با استفاده از ماشین حساب هزینه ICC. بطور کلی, هزینه ها به طور مساوی بین طرفین تقسیم می شود. اگر یکی از طرفین از پرداخت پول خودداری کند, با این حال, به طور کلی پاسخگو, ممکن است به مدعی دستور داده شود که هزینه های پاسخ دهنده را بپردازد, که ممکن است در جایزه نهایی هزینه ها جبران شود.
توافق نامه داوری بین المللی, رای داوری بین المللی, هزینه داوری اتاق بازرگانی ICC, اطلاعات داوزی ICC داوری, وکیل داوری بین المللی, خلیل آسایش داوری بین المللی ICC , قوانین داوری ICC, مرکز داوری پاریس ICC, وکیل پرونده داوری بین المللی, داوری ICC, وکیل ایرانی مرکز داوری فرانسه ICC, میانجیگری بین المللی, صلاحیت مرکز داوری اتاق بازرگانی پاریس ICC, داوری مالی, داوری UNCITRAL
خلیل آسایش وکیل ایرانی در امارات
وکیل اجرای حکم دادگاه امارات در ایران